Salteado de repollo y calabaza

Salteado de repollo y calabaza

4.1 102 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 15min
4 raciones

Ingrediënten

  • 30 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 diente de ajo
  • 300 g de repollo blanco cortado en juliana
  • 300 g de calabaza cortada en láminas finas
  • 20 g salsa de soja
  • 1 cucharada de vinagre de arroz
  • 1 cucharada de amaranto hinchado
    1 cucharada de pipas de calabaza

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 2.66 g
Calorieën 480 kJ / 115 kcal
Vetten 8.17 g
Vezels 4.15 g
Koolhydraten 7.65 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...