Ensalada de quinoa con espárragos blancos y ventresca de atún

Ensalada de quinoa con espárragos blancos y ventresca de atún

4.5 55 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 raciones

Ingrediënten

Vinagreta de nueces
  • 50 g de nueces peladas
  • 30 g de vinagre
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 90 g de aceite de oliva virgen extra
Quinoa
  • 300 g de quinoa en grano (aclarada)
  • 20 g de aceite de oliva virgen extra
  • 800 g de agua
  • 1 cucharadita sal
  • 8 huevos de codorniz
Montaje
  • 250 g de espárragos blancos (en conserva) en trozos de 3 cm
  • 1 aguacate en láminas finas
  • ½ cebolla roja en juliana fina
  • 100 g de canónigos
  • 250 g de ventresca de atún
  • 8 tomates cherry cortados por la mitad
  • 2 cucharadas de pasas sin semillas

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 1186.8 mg
Eiwitten 34.1 g
Calorieën 3355 kJ / 802 kcal
Vetten 54 g
Vezels 10.2 g
Verzadigd vet 8 g
Koolhydraten 45.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...