Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 250 g de puerro (solo la parte blanca) en rodajas finas
- 2 dientes de ajo laminados
- 300 g de escarola limpia en trozos
- ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 461 kJ / 110 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 10.3 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Acelgas en adobillo
40min
Calabaza en ajillo con salchichas y huevo poché para dos
30min
Alcachofas con champiñones y beicon
50 min
Coliflor salteada para dos
25min
Acelgas con tomate
30min
Espinacas con pasas y piñones
15 Min
Acelgas y ajetes con huevos
40min
Espinacas con patatas
30min
Tortilla de calabacín
30min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30min
Broccolini crujiente con salsa de ajos
15 Min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30min