Salteado de escarola con puerros

Salteado de escarola con puerros

3.7 42 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
4 raciones

Ingrediënten

  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 250 g de puerro (solo la parte blanca) en rodajas finas
  • 2 dientes de ajo laminados
  • 300 g de escarola limpia en trozos
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 1.9 g
Calorieën 461 kJ / 110 kcal
Vetten 10.3 g
Vezels 2.9 g
Koolhydraten 2.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...