Salteado de escarola con puerros
TM6 TM5 TM31

Salteado de escarola con puerros

3.8 (40 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 250 g de puerro (solo la parte blanca) en rodajas finas
  • 2 dientes de ajo laminados
  • 300 g de escarola limpia en trozos
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida

Voeding
per 1 ración
Calorieën
461 kJ / 110 kcal
Eiwitten
1.9 g
Koolhydraten
2.7 g
Vetten
10.3 g
Vezels
2.9 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten