Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 250 g de puerro (solo la parte blanca) en rodajas finas
- 2 dientes de ajo laminados
- 300 g de escarola limpia en trozos
- ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 461 kJ / 110 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 10.3 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortilla de calabacín
30 min
Coliflor salteada para dos
25min
Judías verdes salteadas con tomates cherry
30 min
Acelgas en adobillo
40min
Espinacas con patatas
30 min
Broccolini crujiente con salsa de ajos
15 min
Espinacas con pasas y piñones
15 min
Calabaza en ajillo con salchichas y huevo poché para dos
30 min
Cuscús de coliflor con dátiles
10 min
Salteado de repollo y calabaza
15 min
Cuscús de coliflor y verduras crudivegano
20 min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30 min