Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rebanada de pan (aprox. 30 g)
- 2 dientes de ajo
- 8 almendras tostadas sin sal
- 80 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en cuartos
- 80 g de pimiento rojo en trozos
- 150 g de tomate maduro en cuartos, sin semillas
- 550 g de agua
- 35 g de vinagre
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 1 pellizco de pimienta molida
- 400 - 450 g de alcachofas congeladas en cuartos
- 400 g de batatas en dados de 3 cm
- ½ cucharadita de comino molido
- 3 huevos duros en trozos
- perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1189 kJ / 284 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 28.3 g
- Vetten
- 16.7 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 168.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Estofado de pavo al ajillo
45min
Coliflor templada con vinagreta de maíz, pimiento y encurtidos
30min
Hummus de coliflor rehogada con champiñones y beicon
30min
Menú: Judías blancas con chorizo en salsa de tomate. Bacalao al limón. Natillas de naranja.
1h
Gurullos con calabaza y pimiento
35min
Mijo con pesto de avellanas y brócoli
1h
Bollitori
40min
Gratinado vegano de pasta Alfredo
45min
Judías blancas con patatas al aroma de romero con salsa de tomate
20min
Asadillo de judías verdes
40min
Arroz caldoso con atún fresco
40min
Guiso de verduras al azafrán
45min