Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 50 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva
- 700 g de agua
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 400 g de calabaza en dados (aprox. 1.5 cm)
- 250 g de gurullos (pasta pequeña, tamaño grano de arroz)
- 200 g de pimiento rojo en trozos (2 cm)
- 380 - 400 g de tomate troceado en conserva
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- ½ cucharadita de pimentón picante
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 1 cucharada de azúcar
- ½ cucharadita de pimienta molida
- ¼ de cucharadita de sal
- 50 g de queso feta desmenuzado
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1231.1 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 48.7 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 190.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de calabaza y manzanas al curry
40 min
Callos veganos (setas con garbanzos)
30 min
Curry de champiñones y garbanzos con espinacas
30 min
Pastel crujiente de verduras y garbanzos
1h 10min
Curry vegano de berenjenas
50min
Bollitori
40 min
Gratinado vegano de pasta Alfredo
45 min
Biryani de verduras - India
50min
Judías al horno con verduras
30 min
Guiso de alcachofas y batatas con huevo duro
55min
Bulgur con verduras y salsa de champiñones
50min
Guiso de verduras al azafrán
45 min