Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 50 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva
- 700 g de agua
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 400 g de calabaza en dados (aprox. 1.5 cm)
- 250 g de gurullos (pasta pequeña, tamaño grano de arroz)
- 200 g de pimiento rojo en trozos (2 cm)
- 380 - 400 g de tomate troceado en conserva
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- ½ cucharadita de pimentón picante
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 1 cucharada de azúcar
- ½ cucharadita de pimienta molida
- ¼ de cucharadita de sal
- 50 g de queso feta desmenuzado
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1231.1 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 48.7 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 190.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Callos veganos (setas con garbanzos)
30 min
Caldereta de mejillones
45 min
Coliflor tika masala
30 min
Sopa de batata, pimiento rojo y judías blancas
35 min
Sopa de arroz salvaje con setas
45 min
Guiso de verduras al azafrán
45 min
Meloso de pasta
20 min
Guiso de verduras italiano
40min
Biryani de verduras - India
50 Min
Bulgur con verduras y salsa de champiñones
50 Min
Tallarines especiados
50 Min
Arroz con setas y anchoas
1 godz.