Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de avellanas tostadas
- 400 g de tomates pera pelados, en trozos de 3 cm
- 50 g de aceite de oliva (y algo más para regar)
- 1 cucharadita de albahaca seca
- 4 pellizcos de sal
- 800 g de judías verdes cocidas (en conserva), aclaradas y escurridas
- 200 g de garbanzos cocidos (en conserva), aclarados y escurridos
- 250 g de lomo de salmón fresco sin piel ni espinas, salpimentado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1729 kJ / 413 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 26.7 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 10.2 g
- Natrium
- 340.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado, patatas y judías verdes con vinagreta de limón
40min
Marmitako de salmón
1 Std.
Lomo de merluza al horno con repollo a la crema
50min
Bacalao en salsa de tomate
30min
Salmón al vapor con salsa de tomate rosa y aceitunas y espárragos verdes
40min
Salmón especiado con patatas
1 Std.
Ensalada de judías blancas con aguacate y cherry
10 Min
Solomillo de cerdo y lentejas con espinacas
40min
Salmonetes con pisto de verduras
45min
Asadillo de judías verdes
40min
Guiso de verduras con albóndigas
55 min
Albóndigas con salsa de tomate y arroz
1 Std. 15 Min