Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de avellanas tostadas
- 400 g de tomates pera pelados, en trozos de 3 cm
- 50 g de aceite de oliva (y algo más para regar)
- 1 cucharadita de albahaca seca
- 4 pellizcos de sal
- 800 g de judías verdes cocidas (en conserva), aclaradas y escurridas
- 200 g de garbanzos cocidos (en conserva), aclarados y escurridos
- 250 g de lomo de salmón fresco sin piel ni espinas, salpimentado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1729 kJ / 413 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 26.7 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 10.2 g
- Natrium
- 340.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta integral con verduras y pesto de tomate
1h
Mejillones y pescado con patatas al azafrán
35min
Ensalada de pasta con mango y frutos secos
40min
Solomillo de cerdo y lentejas con espinacas
40min
Salmón al horno con pesto de brócoli
30 Min
Tortilla al horno con guisantes
30 Min
Arroz de latas
30 Min
Pasta de lenteja roja con berenjena asada y langostinos
1h 15min
Asadillo de judías verdes
40min
Guiso de verduras al azafrán
45min
Fideuá de verduras y pollo
30 Min
Arroz caldoso con atún fresco
40min