Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ensalada
- 150 g de canónigos
- 1 remolacha cocida (aprox. 150 g) cortada en dados de 1 cm
- 150 g de rabanitos cortados en rodajas finas
- 2 kiwis cortados en dados de 1 cm
- 100 g de salmón ahumado en tiras de aprox. 1 cm
- 1 granada (desgranada)
Vinagreta
- 75 g de vino dulce Pedro Ximénez
- 20 g de azúcar
- 70 g de aceite de oliva
- 35 g de vinagre de manzana
- 1 cucharadita rasa de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1031 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 5.27 g
- Koolhydraten
- 13.88 g
- Vetten
- 18.47 g
- Vezels
- 2.82 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada de bacalao con vinagreta de mango
20 min
Ensalada de pepino con eneldo y salsa de yogur
10 min
Ensalada de pasta, huevo y patata con vinagreta a la italiana
40min
Coliflor templada con vinagreta de maíz, pimiento y encurtidos
30 min
Sándwich de pepino y aguacate con crema de queso
15 min
Tomate rosa a la plancha con pesto de eneldo
15 min
Ensalada de rúcula, frutos rojos y queso de cabra con anacardos
15 min
Espárragos blancos con emulsión de cilantro y berberechos
10 min
Ensalada de pasta con sandía y ahumados
10 min
Ensalada templada de gulas y gambones
20 min
Ensalada con salsa de yogur y albahaca
15 min
Cogollos con salmón y vinagreta de almendras
20 min