Emulsión de marmitako negro con rape

Emulsión de marmitako negro con rape

4.6 70 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
6 raciones

Ingrediënten

  • 50 g de aceite de oliva
  • 2 dientes de ajo
  • 100 g de cebolleta en cuartos
  • 100 g de tomate triturado en conserva
  • 70 g de pimiento verde en trozos
  • 2 cucharaditas de pimiento choricero
  • 500 g de patatas peladas y chascadas en trozos de 2-3 cm
  • 400 g de caldo de pescado
    400 g de fumet, de mariscos
  • 2 - 3 bolsitas de tinta de calamar
  • 1 ½ cucharaditas de sal
  • 1 pimienta de Cayena desmenuzada
  • 600 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en 6 trozos
  • pimienta molida
  • tomillo fresco
  • sal en escamas

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 571.8 mg
Eiwitten 18.2 g
Calorieën 896 kJ / 214 kcal
Vetten 9.2 g
Vezels 2.1 g
Verzadigd vet 1.4 g
Koolhydraten 14.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...