Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 3 - 4 dientes de ajo
- 350 - 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado (con piel) en trozos de 3-4 cm
- 500 g de acelgas con penca en trozos de 2-3 cm
- 1 hoja de laurel seca
- 1 clavo
- 100 g de agua
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) aclarados y escurridos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2627 kJ / 628 kcal
- Eiwitten
- 42.1 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 41.1 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 11.6 g
- Natrium
- 594.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentejas con boletus y morcilla a la plancha
2 Std. 50 Min
Alubias con bacalao
30min
Lentejas con calamares
2 Std. 50 Min
Garbanzos con rape y crujiente de cecina
50min
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40min
Bacalao, espinacas y garbanzos en salsa de potaje
30min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45min
Espinacas con garbanzos y bacalao
40min
Guiso de cigalitas, setas y garbanzos
45min
Arroz meloso con alcachofas y cigalas
1 Std. 10 Min
Arroz integral meloso con sepia y gambones
1 Std. 30 Min
Arroz con sepia y cigalas
1 Std.