Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 3 - 4 dientes de ajo
- 350 - 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado (con piel) en trozos de 3-4 cm
- 500 g de acelgas con penca en trozos de 2-3 cm
- 1 hoja de laurel seca
- 1 clavo
- 100 g de agua
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) aclarados y escurridos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2627 kJ / 628 kcal
- Eiwitten
- 42.1 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 41.1 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 11.6 g
- Natrium
- 594.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30min
Arroz con bacalao, espinacas y judías rojas
25min
Bacalao al estilo de Braga
30min
Alubias con bacalao
30min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45min
Bacalao confitado al ajoarriero
1u.
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Arroz con cebolla y bacalao para dos
35min
Arroz con setas de temporada, pato y trufa
30min
Fideuá con caballa
30min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50min
Garbanzos en salsa verde con salmón
25min