Pilpil de garbanzos, acelgas y bacalao

Pilpil de garbanzos, acelgas y bacalao

4.5 30 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 raciones

Ingrediënten

  • 150 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
  • 3 - 4 dientes de ajo
  • 350 - 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado (con piel) en trozos de 3-4 cm
  • 500 g de acelgas con penca en trozos de 2-3 cm
  • 1 hoja de laurel seca
  • 1 de clavo entero
  • 100 g de agua
  • 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) aclarados y escurridos

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 ración

Natrium 594.7 mg
Eiwitten 42.1 g
Calorieën 2627 kJ / 628 kcal
Vetten 41.1 g
Vezels 11.6 g
Verzadigd vet 5.9 g
Koolhydraten 22.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...