Compatibele versies
Ensalada templada de judías blancas y verdes con pasta
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de apio en trozos de 2 cm
- 1 diente de ajo
- 60 g de vinagre
- 1 ½ cucharaditas de sal
- ¼ de cucharadita de azúcar
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 150 g de aceite de oliva
- 1000 g de agua
- 300 g de judías verdes congeladas (redondas)
- 300 g de pasta corta seca (farfalle, tiburón, macarrón, espiral, etc.)
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva), lavadas y escurridas
- 5 ramitas de albahaca fresca troceada a mano
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1505 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 36.5 g
- Vetten
- 19.6 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 312.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentejas con arroz
40 Min
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30 min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30 min
Garbanzos con arroz
35 min
Macarrones integrales con lentejas
30 min
Ensalada de pasta integral con lentejas y frutos rojos
30 min
Ensaladilla de garbanzos y aguacate
1hod.
Tortiglioni en ensalada de moje murciano
30 min
Ensalada de arroz con aliño de gazpacho
1 Std. 45 Min
Ensalada de pasta con verduras de primavera
30 min
Pasta salteada con zanahorias y espinacas
20 min
Ensalada de lentejas con mozzarella, alcachofa y tomate
5 Std.