Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 - 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) aclaradas y escurridas
- 300 g de tomates cherry en mitades
- 50 g hojas de rúcula
- 100 - 150 g de aguacate en dados de 1-2 cm
- 80 - 100 g de pimiento rojo en trozos de 1-2 cm
- 100 g de cebolla roja en trozos
- 1 - 2 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 60 g de aceite de oliva
- 50 g de vinagre de vino tinto
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 2 cucharadas de piñones tostados
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2115 kJ / 505 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 41.9 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 15.6 g
- Natrium
- 699 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada de lentejas con mozzarella, alcachofa y tomate
5h
Ensalada de judías blancas con salmón ahumado
5 min
Ensalada de garbanzos con vinagreta de pimientos
5 min
Ensalada especiada de garbanzos
25 min
Ensalada de pasta caprese
25 min
Ensalada de garbanzos con bonito y vinagreta de pimiento rojo
10 min
Ensaladilla de garbanzos y aguacate
1h
Salpicón de legumbres con palitos de cangrejo
10 min
Ensalada de alubias blancas
5 min
Ensalada italiana de pasta con pesto
35 Min
Ensalada templada de judías verdes con patata, maíz y atún
40min
Ensalada de judías blancas con aliño de pipirrana
15min