Compatibele versies
Guiso de alcachofas y espárragos blancos con langostinos
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Limpieza de alcachofas y fumet
- 1200 g de alcachofas frescas
-
1 - 2
ramitas de perejil fresco
of ½ limón - 500 g de langostinos crudos sin pelar
- 8 espárragos blancos (en conserva) escurridos
- 20 g de aceite de oliva
- 100 g de brandy
- 250 g de agua
Terminación
- 200 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco, hojas y parte del tallo (y algo más para espolvorear)
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de maicena
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1387 kJ / 332 kcal
- Eiwitten
- 29.4 g
- Koolhydraten
- 11.4 g
- Vetten
- 18.8 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 24.7 g
- Natrium
- 768 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Allipebre de rape
45 Min
Fabas con setas de primavera y perdiz (Cocción lenta)
18h 30min
Garbanzos en salsa verde con pulpo
1h 30min
Guisat de peix
1h 25min
Fabes con pulpo
45 Min
Carrilleras estofadas al whisky con higos
1h 5min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 Min
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40 dk
Bollitori
40 dk
Alcachofas a la cerveza
45 Min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 Min
Alcachofas con habitas al azafrán
50min