Compatibele versies
Guiso de alcachofas y espárragos blancos con langostinos
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Limpieza de alcachofas y fumet
- 1200 g de alcachofas frescas
-
1 - 2
ramitas de perejil fresco
of ½ limón - 500 g de langostinos crudos sin pelar
- 8 espárragos blancos (en conserva) escurridos
- 20 g de aceite de oliva
- 100 g de brandy
- 250 g de agua
Terminación
- 200 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco, hojas y parte del tallo (y algo más para espolvorear)
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de maicena
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1387 kJ / 332 kcal
- Eiwitten
- 29.4 g
- Koolhydraten
- 11.4 g
- Vetten
- 18.8 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 24.7 g
- Natrium
- 768 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao al estilo de Soutelo
25 Min
Bacalao al horno estilo mediterráneo
1 Std. 30 Min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45min
Menestra de verduras a la sidra
1 Std. 30 Min
Allipebre de rape
45min
Bollitori
40min
Bacalao en salsa de tomate
30min
Caldeirada marinera de mero
50min
Calamares rellenos
2h
Cazuela de rape rusadir
1 Std.
Patatas mare nostrum
1 Std.