Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 ramitas de perejil fresco limpio y seco (hojas y parte del tallo)
Cocción de pulpo
- 1200 g de pulpo congelado crudo (descongelado)
- 1000 g de agua
- ½ cebolla
- 1 hoja de laurel seca
Garbanzos
- 2 - 3 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- 100 g de vino blanco seco
- 400 g de caldo de pescado
- 60 g de patata chascada
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1421.2 kJ / 339.7 kcal
- Eiwitten
- 34.3 g
- Koolhydraten
- 15.6 g
- Vetten
- 13.6 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 813.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Marmitako
40 Min
Marmitako de salmón
1 Std.
Guiso marinero
1h 20min
Alubias con bacalao
30 Min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 Min
Garbanzos con rape y crujiente de cecina
50 Min
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40 Min
Guiso de judías blancas con sepia
50 Min
Lentejas con calamares
2 Std. 50 Min
Potaje de Cuaresma con langostinos
50 Min
Alubias con gambas
20 Min
Guiso de cigalitas, setas y garbanzos
45 Min