Garbanzos en salsa verde con pulpo

Garbanzos en salsa verde con pulpo

4.3 40 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
6 raciones

Ingrediënten

  • 10 ramitas de perejil fresco limpio y seco (hojas y parte del tallo)
Cocción de pulpo
  • 1200 g de pulpo congelado crudo (descongelado)
  • 1000 g de agua
  • ½ cebolla
  • 1 hoja de laurel seca
Garbanzos
  • 2 - 3 dientes de ajo
  • 30 g de aceite de oliva
  • 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
  • 100 g de vino blanco seco
  • 400 g de caldo de pescado
  • 60 g de patata chascada

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 813.6 mg
Eiwitten 34.3 g
Calorieën 1421.2 kJ / 339.7 kcal
Vetten 13.6 g
Vezels 3.2 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 15.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...