Conejo asado en piedra de sal rosa con romesco

Conejo asado en piedra de sal rosa con romesco

4.8 4 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 raciones

Ingrediënten

  • 1 conejo entero (sin cabeza) en 8 trozos
  • 30 g de almendras crudas sin piel
  • 1 ñora sin pedúnculo ni semillas
  • 8 - 10 granos de pimienta rosa
  • 2 cucharadas de aceite de oliva
Salsa romesco
  • 140 g de aceite de oliva
  • 50 g de almendras fritas con sal
  • 2 ñoras sin pedúnculo ni semillas
  • 1 guindilla seca
  • 100 g de cebolla roja en trozos
  • 2 dientes de ajo
  • 150 g de tomate troceado en conserva (escurrido)
  • 20 g de vinagre
  • 3 pellizcos de pimienta negra molida
  • ½ cucharadita de sal

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 424.4 mg
Eiwitten 66.1 g
Calorieën 3844 kJ / 918 kcal
Vetten 68 g
Vezels 4.4 g
Verzadigd vet 11.5 g
Koolhydraten 10.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...