Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 conejo entero (sin cabeza) en 8 trozos
- 30 g de almendras crudas sin piel
- 1 ñora sin pedúnculo ni semillas
- 8 - 10 granos de pimienta rosa
- 2 cucharadas de aceite de oliva
Salsa romesco
- 140 g de aceite de oliva
- 50 g de almendras fritas con sal
- 2 ñoras sin pedúnculo ni semillas
- 1 guindilla seca
- 100 g de cebolla roja en trozos
- 2 dientes de ajo
- 150 g de tomate troceado en conserva (escurrido)
- 20 g de vinagre
- 3 pellizcos de pimienta negra molida
- ½ cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3844 kJ / 918 kcal
- Eiwitten
- 66.1 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 68 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 424.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Conejo en salmorejo
9 Std.
Conejo en salsa de naranja y tomillo
50 min
Conejo picante con cebolla roja y cerveza
45 min
Conejo con mojo picón
20min
Conejo guisado en salsa de pimiento rojo
1h
Menú: Manojos de judías verdes. Sardinas en papillote
40 min
Codornices en salsa de cítricos
40 min
Allipebre de rape
45 min
Picantones con guiso de verduras, setas de temporada y pera
1h
Sepia en salsa de tomate y almendras ( Mª Jesús Villegas Vargas)
50 min
Estofado de ciervo con setas
1h
Rancho aragonés
1h 30min