Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de puerro (solo la parte blanca) en rodajas
- 30 g de apio
- 30 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para regar)
- 30 g de mantequilla
- 300 g de agua
- 250 g de patata en trozos
- 300 g de ramilletes de coliflor
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 500 g de mejillones frescos limpios
- 6 rebanadas de pan
- 1 diente de ajo
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 200 g nata
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1120 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 19.8 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de coliflor con bacalao y beicon
30min
Crema de puerro con parmesano
45min
Crema de puerros y pera con jamón
40min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1h 30min
Crema verde con brócoli, puerro y patata
30min
Crema Dubarry (de coliflor)
50min
Crema de calabaza y coliflor al tomillo
45min
Crema de judías verdes
35min
Crema de patatas, puerros y zanahorias
45min
Crema de coliflor y brócoli
40min
Crema de guisantes
30min
Vichyssoise de apio
40min