Compatibele versies
Chupitos de gazpacho de melocotón con caviar de mora
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de tomate maduro
- 300 g de melocotón maduro (sin piel ni hueso)
- 15 - 20 g de cebolleta
- 15 - 20 g de pimiento verde
- 1 diente de ajo (optioneel)
- 60 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para servir)
- 10 - 15 g de vinagre de jerez
- 1 pellizco de sal
- 4 - 6 moras frescas (y alguna más para decorar)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 263 kJ / 63 kcal
- Eiwitten
- 0.55 g
- Koolhydraten
- 3.69 g
- Vetten
- 5.08 g
- Vezels
- 1.05 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho de fresas con queso de cabra
5 Min
Gazpacho de manzana verde
10 Min
Crema fría de melón y manzana al aroma de limón y menta
5 Min
Sopa fría de melón
10 Min
Gazpacho de melón
10 Min
Salmorejo de sandía con cubo de Rubik
30 min
Sopa fría rápida de yogur griego y papaya con amaranto y semillas de lino
5 Min
Gazpacho de melón
15 min
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10 Min
Crema de melocotón de Calanda con crujiente de jamón de Teruel (Aragón)
45 min
Gazpacho de mango
15 min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5 Min