Compatibele versies
Chupitos de gazpacho de melocotón con caviar de mora
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de tomate maduro
- 300 g de melocotón maduro (sin piel ni hueso)
- 15 - 20 g de cebolleta
- 15 - 20 g de pimiento verde
- 1 diente de ajo (optioneel)
- 60 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para servir)
- 10 - 15 g de vinagre de jerez
- 1 pellizco de sal
- 4 - 6 moras frescas (y alguna más para decorar)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 263 kJ / 63 kcal
- Eiwitten
- 0.55 g
- Koolhydraten
- 3.69 g
- Vetten
- 5.08 g
- Vezels
- 1.05 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho de aguacate
10 Min
Salmorejo con helado de mascarpone e Idiazábal y crujiente de ibérico
6u. 45min
Gazpacho de melocotón con tofu
40min
Gazpacho de melón
15 Min
Gazpacho de melón
10 Min
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10 Min
Gazpacho de hummus
2 godz. 5 min
Gazpacho de fresas con queso de cabra
5 Min
Gazpacho de mango
15 Min
Gazpacho de mango con huevo de codorniz, aguacate y lascas de salmón
30min
Gazpacho de manzana verde
10 Min
Salmorejo de atún ligero
1h 10min