Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de berberechos frescos
- 4 cucharaditas de sal
- 500 g de carabineros pequeños
- 100 g de cebolla en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 1000 g de agua
- 300 g de vino blanco Manzanilla
- ½ cucharadita de granos de pimienta negra
- 2 puerros (150-200 g) en trozos
- 80 g de mantequilla
- 80 g de harina
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 100 - 200 g de nata
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1409 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 13.1 g
- Vetten
- 25.6 g
- Verzadigd vet
- 11.4 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 396.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de marisco
40min
Vichyssoise
2h 20min
Txangurro
1h 10min
Crema de gambas al brandy con caviar de erizos
35 min
Emulsión de marmitako negro con rape
40min
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30 min
Vichyssoise de aguacate con gambones
1h 30min
Crema con rape y gambas
30 min
Crema de gambones
45 min
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45 min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5 min
Crema fría de espárragos blancos con berberechos
5 min