Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de berberechos frescos
- 4 cucharaditas de sal
- 500 g de carabineros pequeños
- 100 g de cebolla en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 1000 g de agua
- 300 g de vino blanco Manzanilla
- ½ cucharadita de granos de pimienta negra
- 2 puerros (150-200 g) en trozos
- 80 g de mantequilla
- 80 g de harina
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 100 - 200 g de nata
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1409 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 13.1 g
- Vetten
- 25.6 g
- Verzadigd vet
- 11.4 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 396.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bombones de gambón y su bisque
1h 50min
Patatas rellenas de setas y foie con salsa de trufa
1 Std. 40 Min
Bombones de oricios
4h 20 min
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30min
Emulsión de marmitako negro con rape
40 min
Crema con rape y gambas
30min
Navajas con crema de verduras al aroma de cítricos
45min
Timbales de salmón con salsa holandesa
45min
Crema de gambas al brandy con caviar de erizos
35 min
Crema de gambones
45min
Rape al estilo de Lekeitio
40 min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5min