Velouté de carabineros con vino Manzanilla

Velouté de carabineros con vino Manzanilla

4.4 28 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
6 raciones

Ingrediënten

  • 500 g de berberechos frescos
  • 4 cucharaditas de sal
  • 500 g de carabinero crudo pequeños
  • 100 g de cebolla en trozos
  • 50 g de aceite de oliva
  • 1000 g de agua
  • 300 g de vino blanco Manzanilla
  • ½ cucharadita de granos de pimienta negra
  • 2 puerros (150-200 g) en trozos
  • 80 g de mantequilla
  • 80 g de harina
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 100 - 200 g de nata

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 396.4 mg
Eiwitten 13 g
Calorieën 1409 kJ / 337 kcal
Vetten 25.6 g
Vezels 1.6 g
Verzadigd vet 11.4 g
Koolhydraten 13.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...