Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de aceite de oliva
- 50 g de harina de trigo
- 4 truchas frescas limpias espolvoreadas con sal
- 1 cebolla en octavos (aprox. 200 g)
- 100 g de zanahoria en rodajas de 5 mm
- 4 dientes de ajo con piel, chafados
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 2 hojas de laurel secas
- 1 cucharadita de pimienta negra en grano
- 1 cucharadita de sal
- 150 g de vinagre de vino blanco
- 100 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1242 kJ / 297 kcal
- Eiwitten
- 15.1 g
- Koolhydraten
- 7.4 g
- Vetten
- 22.4 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 250.6 mg
Alternatieve recepten
Marmitako
40 Min
Lombarda salteada con ajo y jamón
25min
Bonito en escabeche
24 Std. 25 Min
Sardinas en escabeche
48 Std. 25 Min
Buey de mar relleno a la provenzal
2h
Cangrejos de río en salsa
30 Min
Calamares a la americana
50 Min
Conejo en escabeche
48 Std. 50 Min
Calamares en su tinta
1h 5min
Bonito a la riojana
50 Min
Bonito encebollado (Cantabria)
1h 10min
Patatas a la importancia con gambones y chirlas
1h 10min