Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucharada de sal gorda
- 250 g de almejas frescas
Fumet
- 150 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 800 g de cardo cocido (en conserva) escurrido
- 100 g de huesos de rape
- 25 g de aceite de oliva
- 25 g de coñac
- 600 g de agua
- 1 pellizco de pimentón
- 1 cucharadita de sal
- 1 ramita de perejil fresco
Cardo con almejas, langostinos y bacalao
- 100 g de puerro (parte blanca, en rodajas)
- 30 g de aceite de oliva
- 20 g de mantequilla
- 8 langostinos crudos sin pelar
- 400 g de lomos de bacalao al punto de sal
- 50 g de almendra molida
- 2 cucharadas de piñones tostados
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 858 kJ / 205 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 0.9 g
- Vetten
- 14.9 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 233.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Porrusalda con bacalao
40min
Cardo con almendras
20 min
Cardo a la cerveza
25min
Sopa de pescado donostiarra
1h
Rape al estilo de Lekeitio
40min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 min
Romanescu, gambones y almejas con salsa
1 godz. 20 min
Alcachofa en su crema con gambas y jamón
1h
Alcachofas en salsa verde con berberechos
40min
Bacalao con ajetes y pilpil
25min
Merluza a la koskera
45 min