Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucharada de sal gorda
- 250 g de almejas frescas
Fumet
- 150 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 800 g de cardo cocido (en conserva) escurrido
- 100 g de huesos de rape
- 25 g de aceite de oliva
- 25 g de coñac
- 600 g de agua
- 1 pellizco de pimentón
- 1 cucharadita de sal
- 1 ramita de perejil fresco
Cardo con almejas, langostinos y bacalao
- 100 g de puerro (parte blanca, en rodajas)
- 30 g de aceite de oliva
- 20 g de mantequilla
- 8 langostinos crudos sin pelar
- 400 g de lomos de bacalao al punto de sal
- 50 g de almendra molida
- 2 cucharadas de piñones tostados
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 858 kJ / 205 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 0.9 g
- Vetten
- 14.9 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 233.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bonito en escabeche
24h 25min
Alcachofas en salsa verde con berberechos
40 min
Cardo con almendras
20 min
Codorniz escabechada con emulsión de patata (Al vacío)
13 Std. 30 Min
Fumet de pescado y gambas
20 min
Níscalos guisados
30 min
Espárragos blancos con emulsión de cilantro y berberechos
10 Min
Cardo con carabineros
1h
Alcachofa en su crema con gambas y jamón
1h
Sopa de pescado donostiarra
1h
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 min
Brazo de gitano de gambas y salmón
12 godz. 40 min