Congrio con garbanzos a la marinera

Congrio con garbanzos a la marinera

4.0 14 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
6 raciones

Ingrediënten

  • 250 g de almejas frescas
  • 2 dientes de ajo
  • 150 g de cebolla en trozos
  • 4 ramitas perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 70 g de aceite de oliva
  • ½ cucharadita de pimentón
  • 50 g de vino blanco
  • 700 g de caldo de pescado
  • 600 g de congrio abierto, en dados de 3-4 cm sazonados
  • 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
  • 2 - 3 ramitas perejil fresco picado

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 332.6 mg
Eiwitten 29.4 g
Calorieën 1449 kJ / 346 kcal
Vetten 18.5 g
Vezels 2.9 g
Verzadigd vet 7.3 g
Koolhydraten 15.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...