Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de almejas frescas
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla en trozos
- 4 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 70 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de pimentón
- 50 g de vino blanco
- 700 g de caldo de pescado
- 600 g de congrio abierto, en dados de 3-4 cm sazonados
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva), lavados y escurridos
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1449 kJ / 346 kcal
- Eiwitten
- 29.4 g
- Koolhydraten
- 15.8 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 332.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Patatas a la importancia con gambones y chirlas
1h 10min
Setas de cardo con gambas
40min
Porrusalda con bacalao
40min
Estofado de ventresca de bonito
40min
Fabas con pulpo (Cocción lenta)
21óra
Guiso marinero
1h 20min
Fabes con almejas
30min
Guiso marinero con patatas
45min
Fabas con almejas (Cocción lenta)
20 Std.
Patatas guisadas con congrio y almejas
25min
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16hod. 30min
Bacalao confitado al ajoarriero
1h