Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de almejas frescas
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla en trozos
- 4 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 70 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de pimentón
- 50 g de vino blanco
- 700 g de caldo de pescado
- 600 g de congrio abierto, en dados de 3-4 cm sazonados
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva), lavados y escurridos
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1449 kJ / 346 kcal
- Eiwitten
- 29.4 g
- Koolhydraten
- 15.8 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 332.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fabes con almejas
30min
Fabes con pulpo
45min
Sopa marinera asturiana
30min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25min
Patatas con chirlas
30min
Fabas con almejas (Cocción lenta)
20 godz.
Sopa de trucha del Órbigo
35min
Caldo gallego de grelos
4 Std. 10 Min
Codornices con puré de zanahoria a la vainilla (Al vacío)
2 Std.
Congrio con guisantes y mejillones
35min
Sopa de berberechos y gambones
50min
Patatas a la importancia con gambones y chirlas
1h 10min