Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de almejas frescas
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla en trozos
- 4 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 70 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de pimentón
- 50 g de vino blanco
- 700 g de caldo de pescado
- 600 g de congrio abierto, en dados de 3-4 cm sazonados
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva), lavados y escurridos
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1449 kJ / 346 kcal
- Eiwitten
- 29.4 g
- Koolhydraten
- 15.8 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 332.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao confitado al ajoarriero
1h
Porrusalda con calabaza
50min
Fabas con almejas (Cocción lenta)
20 Std.
Sopa de pescado donostiarra
1h
Picantones con guiso de verduras, setas de temporada y pera
1h
Merluza a la koskera
45 min
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
2 Std. 50 Min
Menestra de verduras al estilo asturiano (Cocción lenta)
2h 45min
Porrusalda con bacalao
40 min
Morcillo de ternera guisado con castañas
16h
Patatas guisadas con congrio y almejas
25min
Marmitako
40 min