Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 dientes de ajo
- 150 g de cebolla en cuartos
- 70 g de pimiento verde en trozos
- 70 g de zanahoria en trozos
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 corazones de alcachofa congelados en cuartos
- 1 tomate maduro pelado y troceado (aprox.150 g)
- 60 g de vino de Jerez seco
- 1 hoja de laurel seca
- ½ cucharadita de comino en grano
- 40 g de guisantes (frescos o congelados)
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 200 g de fideos de fideuá
- 600 g de caldo de pescado
- 1 cucharadita de sal
- 1 caballa fresca limpia (aprox. 500 g, lomos limpios en trozos de 3-4 cm salpimentados)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1614 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 21.2 g
- Koolhydraten
- 28.4 g
- Vetten
- 20.9 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 750.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Guiso marinero con patatas
45 Min
Arroz con coquinas de Huelva
1h 30min
Risotto de bacalao y guisantes con menta
35 Min
Arroz con bacalao, espinacas y judías rojas
25 min
Arroz amarillo con calamares y carabineros para dos
35 Min
Fideuá de mariscos
45 Min
Arroz caldoso con atún fresco
40 min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 Min
Arroz con sepia y cigalas
1h
Patatas guisadas con calamares
40 min
Espinacas con garbanzos a la sevillana
45 Min
Fideuá con mejillones
50 min