Apparaten en accessoires
Nécoras y cigalas al vapor
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
3 raciones
Ingrediënten
-
1300 g de agua
-
1 - 2 hojas de laurel secas
-
3 nécoras grandes (aprox. 200 g c/u)
-
3 cigalas enteras crudas medianas (aprox. 100 g c/u)
-
1 cucharada de sal gorda
-
300 - 400 g de cubitos de hielo
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Eiwitten
22.9 g
Calorieën
559 kJ /
134 kcal
Vetten
4.6 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
0.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Érase una vez...
40 recepten
Spanje
Spanje
Galicia
24 recepten
Spanje
Spanje
Misschien vind je het ook leuk...
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 Min
Buey de mar relleno a la provenzal
2 Std.
Bígaros al vapor de algas
30 Min
Centollos con cabrales y sidra
1 Std.
Almejas a la marinera
30 Min
Chipirones a la marinera
25 Min
Chipirones afogaos
30 Min
Txangurro
1 Std. 10 Min
Mariscada
3 Std. 30 Min
Berberechos en salsa verde
1 Std.
Mejillones al limón
30 Min
Mejillones al vapor con salsa picante
45 Min