Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de piquillos
- 1 diente de ajo
- 70 g de puerro (solo la parte blanca) en rodajas
- 30 g de aceite de oliva
- 100 g de nata
- 100 g de pimientos del piquillo
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
Cocochas y rúcula en tempura
- 120 g de harina
- 35 g de maicena
- 12 cocochas de bacalao frescas o ya desaladas (aprox. 400 g)
- 12 - 18 hojas de rúcula
- 300 g de aceite para freír
- 12 cubitos de hielo (para el baño María)
- 1 yema de huevo
- 200 g de agua muy fría
- 1 cucharadita azúcar
- 1 pellizco de levadura química en polvo
- ¼ de cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1909.2 kJ / 456.8 kcal
- Eiwitten
- 24.4 g
- Koolhydraten
- 31.8 g
- Vetten
- 25.8 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tigres
1h
Croquetas de otoño con boletus
2h 45min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Cangrejos de río en salsa
30min
Croquetas de bacalao con queso manchego
12h 40min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Croquetas negras de chipirones
9 godz. 45 min
Batea de mejillones tigre rabiosos
9h 30min
Boquerones en vinagre
48h
Pimientos de piquillo en conserva rellenos de carne
1h
Chipirones rellenos
1h 10min
Mejillones zamoranos en salsa picante
30min