Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de cebolla cortada en rodajas
- 12 dientes de ajo pelados
- 200 g de vino blanco
- 200 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 hojas de laurel secas
- 1 ½ cucharaditas de granos de pimienta negra
- 8 sardinas frescas enteras limpias (aprox.750 g)
- 2 ½ cucharadita de sal
- 130 g de vinagre
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1140 kJ / 272 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 7.4 g
- Vetten
- 18.5 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Alcachofas con habitas al azafrán
50min
Alcachofas en salsa verde con berberechos
40min
Conejo a las finas hierbas
50min
Alcachofas a la cerveza
45min
Truchas en escabeche
12h 30min
Codorniz escabechada con emulsión de patata (Al vacío)
13h 30 min
Fumet de pescado y gambas
20 min
Conejo en escabeche
48 Std. 50 Min
Caballa en escabeche de verdura y fresas
26h 10 min
Bonito en escabeche
24 godz. 25 min
Codornices en escabeche de boletus
25 Std.
Mejillones al vapor con salsa picante
45min