Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 lonchas de jamón serrano
- 400 g de judías verdes redondas frescas limpias, con los extremos cortados
- 12 ramitas de cebollino fresco
- 4 tomates maduros, cortados en cuartos (aprox. 500 g)
- 50 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 cucharadita de azúcar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 657 kJ / 157 kcal
- Eiwitten
- 9.07 g
- Koolhydraten
- 6.15 g
- Vetten
- 10.7 g
- Vezels
- 2.74 g
Alternatieve recepten
Rape con espárragos a la marinera
30min
Huevos mollet, puré de zanahoria y panecillos de coco al vapor
2h
Cardo con almejas, langostinos y bacalao
40min
Crema de escalivada con guarnición de bacalao confitado
2u. 30min
Bacalao en costra de hierbas con arroz y salsa de limón
1h
Crema de verduras y gambas
1h
Rape en salsa de puerros al azafrán
40min
Pastel de chocolate para dos
30min
Rodaballo con verduras y mantequilla maître d'hotel
1h 5min
Verduras al vapor con rúcula
25min
Berenjenas rellenas con huevo
1h
Lenguado al vapor con salsa de puerro al azafrán
30min