Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 - 1300 g de rabo de ternera en trozos
- 200 g de zanahoria en rodajas (1-2 cm)
- 100 g de puerro en rodajas (1-2 cm)
- 200 g de cebolla en octavos
- 750 g de vino tinto
- 10 - 12 dientes de ajo pelados
- 2 hojas de laurel secas
- 10 granos de pimienta negra
- 3 clavos enteros
- 1 palo de canela
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 cucharadita de sal
- 70 g de aceite de oliva
- 1 pastilla de caldo de carne desmenuzada
- 75 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1551 kJ / 37 kcal
- Eiwitten
- 25.5 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 23.9 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Conejo al ajillo con setas
40min
Codorniz escabechada con emulsión de patata (Al vacío)
13h 30min
Codornices en salsa de cítricos
40min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25 Std.
Rape al estilo de Lekeitio
40min
Codornices en escabeche de boletus
25 Std.
Carrilleras de cerdo ibérico con salsa de vino oloroso y chips de plátano macho
1h 5min
Carrilleras en salsa de oporto con chalotas y batatas
1h 10min
Magret de pato en papillote con salsa de naranja (Magret de canard en papillote, sauce à l'orange)
2 Std. 15 Min
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
2 Std. 50 Min
Carrilleras de ternera estofadas
9 godz.
Rabo de ternera a la Maestranza
6 godz.