Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cogollo de Tudela en cuartos
- 500 g de agua
- 30 g de aceite de oliva
- 6 vieiras
- 3 pellizcos de sal
- 1 yogur natural
- 1 chorrito de zumo de limón
- 30 g de vino blanco
- 1 cucharada colmada de miel
- 1 pellizco de pimienta molida
- 12 langostinos cocidos pelados y en trozos
- 80 - 100 g de pulpo cocido en rodajas
- 6 mejillones cocidos al natural en trozos
- 1 trozo de mango maduro (aprox. 60 g) en dados de 1 cm
- 1 trozo de piña fresca (aprox. 60 g) en dados de 1 cm
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 621 kJ / 148 kcal
- Eiwitten
- 15.31 g
- Koolhydraten
- 6.17 g
- Vetten
- 6.95 g
- Vezels
- 0.62 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de marisco
40min
Carabineros a la sal
20 min
Bolitas de jamón con pistachos
1h 30min
Aperitivo de queso con arándanos y jamón
15 min
Huevos de codorniz y espárragos con salsa de mostaza
30 min
Tartaletas crujientes de marisco
40min
Dátiles rellenos de queso con granada y naranja
45 min
Patatitas con mayonesa de caviar y salmón ahumado
45 min
Gambones con ensalada de verano (HESTAN CUE)
15 min
Menú: Mejillones con salsa maltesa. Caldereta de dorada y marisco. Postre de cítricos
1h
Cóctel de marisco y aguacate con salsa cóctel
10 min
Tosta de guacamole con anchoas
10 min