Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de almejas frescas
- 1 - 2 cucharadas de sal gorda
- 12 gambones frescos
- 90 g de aceite de oliva
- 100 g de brandy
- 500 g de agua
- 180 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 100 g de pimiento verde
- 100 g de pimiento rojo
- 1 cucharada de pimentón
- 4 - 5 pimientos del piquillo
- 250 g de patatas chascadas
- 1000 g de pulpo cocido en trozos de 2 cm
- 1 - 2 pellizcos de azafrán
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 4 nécoras frescas, cortadas por la mitad
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1149 kJ / 275 kcal
- Eiwitten
- 29.6 g
- Koolhydraten
- 8.4 g
- Vetten
- 13.6 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 1005.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Marmitako de pulpo
40 min
Pollo guisado con langostinos y almejas
40 min
Pulpo y rape amariscado
1h 15 min
Zarzuela de pescados y mariscos
1h
Caldero de mariscos con emulsión de albahaca
1h 30min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 min
Guiso de pulpo
45 min
Patatas mare nostrum
1h
Arroz caldoso con mejillones
50 min
Rape en salsa americana
1h
Arroz al estilo de Alicante (Comunidad Valenciana)
1h 20 min
Paella de marisco
50 min