Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de almejas frescas
- 1 - 2 cucharadas de sal gorda
- 12 gambones frescos
- 90 g de aceite de oliva
- 100 g de brandy
- 500 g de agua
- 180 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 100 g de pimiento verde
- 100 g de pimiento rojo
- 1 cucharada de pimentón
- 4 - 5 pimientos del piquillo
- 250 g de patatas chascadas
- 1000 g de pulpo cocido en trozos de 2 cm
- 1 - 2 pellizcos de azafrán
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 4 nécoras frescas, cortadas por la mitad
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1149 kJ / 275 kcal
- Eiwitten
- 29.6 g
- Koolhydraten
- 8.4 g
- Vetten
- 13.6 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 1005.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Guiso marinero
1h 20 min
Bacalao al estilo de Braga
30min
Bacalao con gambones y almejas
45 min
Pulpo y rape amariscado
1h 15 min
Guiso de pulpo
45 min
Caldeirada de peixe
40min
Caldereta de dorada
40min
Rodaballo con verduras y mantequilla maître d'hotel
1h 5min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 min
Rape con espárragos a la marinera
30min
Rape en salsa americana
1h
Paella de marisco
50 min