Cordero al vino tinto
TM6 TM5 TM31

Cordero al vino tinto

4.6 (43 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 900 - 1000 g de carne de cordero en trozos, sin nervios (de 3 cm)
  • 30 g de harina
  • 200 g de cebolla roja en cuartos
  • 1 diente de ajo
  • 70 g de tallos de apio en trozos (de 3 cm)
  • 100 g de zanahoria en rodajas (de 3 mm)
  • 1 ramita de romero fresco (las hojas)
  • 50 g de aceite de oliva
  • 300 g de tomate entero en conserva
  • 200 g de vino tinto
  • ½ pastilla de caldo de carne
    of ½ cucharadita de concentrado de caldo de carne
  • 1 cucharadita de sal

Voeding
per 1 ración
Calorieën
2361 kJ / 565 kcal
Eiwitten
27.73 g
Koolhydraten
9.11 g
Vetten
46.22 g
Vezels
1.99 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten