Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 900 - 1000 g de carne de cordero en trozos, sin nervios (de 3 cm)
- 30 g de harina
- 200 g de cebolla roja en cuartos
- 1 diente de ajo
- 70 g de tallos de apio en trozos (de 3 cm)
- 100 g de zanahoria en rodajas (de 3 mm)
- 1 ramita de romero fresco (las hojas)
- 50 g de aceite de oliva
- 300 g de tomate entero en conserva
- 200 g de vino tinto
-
½
pastilla de caldo de carne
of ½ cucharadita de concentrado de caldo de carne - 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2361 kJ / 565 kcal
- Eiwitten
- 27.73 g
- Koolhydraten
- 9.11 g
- Vetten
- 46.22 g
- Vezels
- 1.99 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Estofado de ternera con alcachofas para dos
55min
Hígado encebollado al vino de Jerez
30min
Costillas al vino con arroz
1h
Conejo en salsa de naranja y tomillo
50min
Cordero al ajillo
1h
Pollo con tomate y pimiento morrón
30min
Pollo con pimientos a la cerveza
30min
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1h
Solomillo de cerdo estofado con alcachofas para dos
30min
Estofado de cerdo con apio
1h 10min
Espaldilla guisada al vino tinto
1h 35 min
Caldereta de cordero (Cocción lenta)
3 godz. 45 min