![Cordero al vino tinto Cordero al vino tinto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CD53B464-189F-438B-9706-6BE67FCC3AB0/Derivates/5931b5a1-af6d-4cd7-a085-ed64d214c8c6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 900 - 1000 g de carne de cordero en trozos, sin nervios (de 3 cm)
- 30 g de harina
- 200 g de cebolla roja en cuartos
- 1 diente de ajo
- 70 g de tallos de apio en trozos (de 3 cm)
- 100 g de zanahoria en rodajas (de 3 mm)
- 1 ramita de romero fresco (las hojas)
- 50 g de aceite de oliva
- 300 g de tomate entero en conserva
- 200 g de vino tinto
-
½
pastilla de caldo de carne
of ½ cucharadita de concentrado de caldo de carne - 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2361 kJ / 565 kcal
- Eiwitten
- 27.73 g
- Koolhydraten
- 9.11 g
- Vetten
- 46.22 g
- Vezels
- 1.99 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Costillas asadas y champiñones al ajillo
1 Std.
Estofado de cordero y garbanzos (Abgusht) - Irán
1h 20min
Medallones de merluza con remolacha y ensalada de rúcula
1 Std. 35 Min
Cordero con manzanas
1 Std. 45 Min
Guiso primaveral de cordero (Navarin d'agneau Printanier)
1h 20min
Pollo a la cazadora (HESTAN CUE)
40 Min
Costillas al vino con arroz
1 Std.
Pollo con tomate y pimiento morrón
30 Min
Solomillo de cerdo estofado con alcachofas para dos
30 Min
Cordero al ajillo
1 Std.
Pollo con pimientos a la cerveza
30 Min
Lentejas con costillas adobadas y verduras
2 godz. 50 min