Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 150 g de pimiento rojo en trozos
- 30 g de aceite de oliva (y un poco más para la sartén)
- 50 g vino blanco
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 10 g de alcaparras
- ½ cucharadita de orégano seco
- 6 hojas de albahaca fresca picada
- 4 contramuslos de pollo con piel y sin hueso salpimentados (aprox. 800 g)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1389 kJ / 332 kcal
- Eiwitten
- 37.8 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 16.7 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 648 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Estofado de ternera con alcachofas para dos
55 Min
Pollo con pimientos a la cerveza
30 min
Pollo con tomate y pimiento morrón
30 min
Pollo al chimichurri
30 min
Estofado de cerdo y verduras al tomillo
30 min
Solomillo de cerdo estofado con alcachofas para dos
30 min
Filetes de ternera al vino
25min
Pollo a la cazadora
40 Min
Pilaf de arroz con pavo y puerro
30 min
Pollo al azafrán con champiñones
40 Min
Lomo de cerdo con salsa a las finas hierbas
1hod.
Pollo al vino tinto (Coq au vin)
9h