Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de tomate maduro en cuartos
- 2 - 3 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar)
- 300 g de pimiento verde cortado en tiras
- 300 g de pimiento rojo cortado en tiras
- 300 g de cebolla cortada en juliana
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 ½ cucharadita de sal
- 1 corvina (aprox. 1300 g) cortada en rodajas
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 100 g de vino blanco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1701 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 31.19 g
- Koolhydraten
- 11.09 g
- Vetten
- 25.72 g
- Vezels
- 3.67 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluza a la gallega
40 min
Setas de cardo con gambas
40 min
Atún con sabor a Huelva
1h
Dorada a la plancha con crema de guisantes y tapenade
45 min
Ventresca de bonito con salsa de soja, jengibre y ajos
1h
Dorada con salsa Bercy
35min
Rodaballo en papillote con espárragos
30 min
Corvina con ratatouille
45 min
Corvina al vapor con almejas y salsa de almendra
30 min
Mero en amarillo
45 min
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25min
Merluza rellena con ajada de gambas
40 min