Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva (y un poco más para pincelar)
- 100 g de cava
- 50 g de mango maduro pelado y en dados
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 12 espárragos verdes
- 2 lomos de bacalao desalado (aprox. 200 g c/u)
- 1 cucharadita de maicena
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1536 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 40.18 g
- Koolhydraten
- 12.98 g
- Vetten
- 17.22 g
- Vezels
- 3.65 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dorada a la catalana
30min
Bacalao con salsa de almendras
35 min
Rape en salsa de turrón y de azafrán
30min
Dorada con mango en vinagreta
25 min
Salmón con salsa de mango, judías verdes y zanahorias
1h
Dorada a la veneciana
55 min
Bacalao con coulis de tomate fresco y albahaca para dos
25 min
Bacalao mozárabe
50min
Rodaballo al vapor con uvas
30min
Rape con espárragos a la marinera
30min
Dorada con salsa Bercy
35 min
Merluza rellena con ajada de gambas
40min