Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinada
- 50 - 60 g de zanahoria en trozos
- 1 tallo de apio en trozos
- 50 - 60 g de puerro en trozos
- 100 g de cebolla en trozos
- 1000 g de carne de cordero en trozos, sin nervios de aprox. 4 cm
- ½ cucharadita de canela molida
- 1 cucharadita de sal
- 1 hoja de laurel seca
- 2 ramitas de romero fresco
- 1 cucharadita de granos de pimienta variada
- 700 g de vino tinto
Para cocinar
- 2 - 3 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de harina
- 1 pastilla de caldo de carne
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1809 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 25.02 g
- Koolhydraten
- 3.75 g
- Vetten
- 34.91 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1 Std.
Cordero al vino tinto
45 Min
Gulash con cerveza
1 Std. 10 Min
Vacío de ternera con menestra de verduras
40 Min
Cocido francés (Pot-au-feu)
1 Std. 15 Min
Ternera a la jardinera con huevos poché
40 Min
Cabrito al pimentón de la Vera con salsa de cerezas (Cáceres)
50 Min
Cuscús de cordero
1 Std. 5 Min
Brochetas de palometa adobada
1 Std. 25 Min
Aleta de ternera rellena con puré de patatas
55 Min
Croquetas de carabineros
10 godz.
Albóndigas con setas
35 Min