Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinada
- 50 - 60 g de zanahoria en trozos
- 1 tallo de apio en trozos
- 50 - 60 g de puerro en trozos
- 100 g de cebolla en trozos
- 1000 g de carne de cordero en trozos, sin nervios de aprox. 4 cm
- ½ cucharadita de canela molida
- 1 cucharadita de sal
- 1 hoja de laurel seca
- 2 ramitas de romero fresco
- 1 cucharadita de granos de pimienta variada
- 700 g de vino tinto
Para cocinar
- 2 - 3 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de harina
- 1 pastilla de caldo de carne
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1809 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 25.02 g
- Koolhydraten
- 3.75 g
- Vetten
- 34.91 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Conejo con aceitunas negras y alcaparras
50min
Solomillo de cerdo con hinojo y naranja
2h 30min
Caldereta de cordero (Cocción lenta)
3 Std. 45 Min
Pollo en pepitoria
45min
Lentejas con costillas adobadas y verduras
2sa 50 dk
Conejo en doble cerveza
5h
Carne guisada con fantasmas de patata
1 Std. 30 Min
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
2sa 50 dk
Conejo al estilo mediterráneo
45min
Estofado de carrilleras de cerdo ibérico con pasas
1h 10min
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1h
Carrilleras de ternera estofadas
9 godz.