Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinada
- 50 - 60 g de zanahoria en trozos
- 1 tallo de apio en trozos
- 50 - 60 g de puerro en trozos
- 100 g de cebolla en trozos
- 1000 g de carne de cordero en trozos, sin nervios de aprox. 4 cm
- ½ cucharadita de canela molida
- 1 cucharadita de sal
- 1 hoja de laurel seca
- 2 ramitas de romero fresco
- 1 cucharadita de granos de pimienta variada
- 700 g de vino tinto
Para cocinar
- 2 - 3 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de harina
- 1 pastilla de caldo de carne
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1809 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 25.02 g
- Koolhydraten
- 3.75 g
- Vetten
- 34.91 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Estofado de ternera con alcachofas para dos
55 min
Guiso de patatas y alcachofas con cordero
45 min
Cordero al ajillo
1h
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1h
Alitas de pollo con cebolleta al curry
35min
Rabillo de ternera al chimichurri
2 godz.
Pollo al chilindrón
45 min
Pollo en pepitoria
45 min
Cocido madrileño
2h 15 min
Guiso de judías carilla con chipirones
5h 15 min
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1h
Caldereta de cordero
50min