Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 100 g de tomate troceado en conserva
- 50 g de pimiento rojo
- 30 g de aceite de oliva
- 900 g de caldo de pescado
-
2
cucharaditas de sal
of 1 pastilla de caldo de pescado - 250 g de arroz de grano largo
- 300 g de hojas de espinaca frescas
- 500 g de lomos de bacalao desalado (en su punto de sal)
- 400 g de judías rojas cocidas (en conserva), aclaradas y escurridas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1222 kJ / 292 kcal
- Eiwitten
- 21.13 g
- Koolhydraten
- 37.34 g
- Vetten
- 6.49 g
- Vezels
- 4.94 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 min
Arroz de alcachofas y bacalao (Cocción de arroz)
50 Min
Arroz con cebolla y bacalao para dos
35 min
Patatas mare nostrum
1 godz.
Macarrones con pez espada y berenjenas al romero
30 min
Arroz caldoso con verduras y espinacas
45 min
Arroz con conejo, espinacas y ajetes
40min
Rossejat de rodaballo y almejas
40min
Pilpil de garbanzos, acelgas y bacalao
1 godz.
Arroz caldoso con pez espada
40min
Arroz con rape y gambas
30 min
Arroz meloso con verduras
1 godz.