Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g de agua
-
300
g de berza de hoja lisa lavada y escurrida (en trozos)
of 300 g de grelos lavados y escurridos (en trozos) - ½ cucharadita de sal
- 450 - 500 g de bacalao en salazón remojado y desalado (en 2 lomos)
- 250 g de garbanzos cocidos (en conserva) escurridos
- 8 dientes de ajo sin pelar, ligeramente aplastados
- 80 g aceite de oliva
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1572 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 27.9 g
- Koolhydraten
- 14.9 g
- Vetten
- 22.8 g
- Vezels
- 7.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Judías verdes con bacalao y pimientos
50min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 Min
Menestra de verduras al estilo de Navarra
1 Std.
Chicharro con aceitunas y alcaparras
40min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Espárragos blancos frescos guisados con huevos de codorniz
40min
Bacalao con patatas, huevos, berzas y garbanzos
1 Std.
Caldo gallego exprés
30 Min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45min
Arroz negro de chipirones con verduras
1 Std. 20 Min
Bacalao confitado al ajoarriero
1 Std.
Espinacas con garbanzos y bacalao
40min