Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g de agua
-
300
g de berza de hoja lisa lavada y escurrida (en trozos)
of 300 g de grelos lavados y escurridos (en trozos) - ½ cucharadita de sal
- 450 - 500 g de bacalao en salazón remojado y desalado (en 2 lomos)
- 250 g de garbanzos cocidos (en conserva) escurridos
- 8 dientes de ajo sin pelar, ligeramente aplastados
- 80 g aceite de oliva
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1572 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 27.9 g
- Koolhydraten
- 14.9 g
- Vetten
- 22.8 g
- Vezels
- 7.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marmitako
40min
Porrusalda con bacalao
40min
Porrusalda con calabaza
50 Min
Sopa de pescado donostiarra
1h
Menestra de verduras al estilo de Navarra
1h
Patatas guisadas con congrio y almejas
25min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Chicharros al horno con patatas y pimientos
1 godz. 5 min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Espárragos blancos frescos guisados con huevos de codorniz
40min
Congrio con guisantes y mejillones
35min
Bacalao, espinacas y garbanzos en salsa de potaje
30min