Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de perejil fresco
- 250 g de cebolla en trozos
- 3 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva
- 70 g de tomate triturado en conserva
- 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado, escurrido
- 1 hoja de laurel seca
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- ½ cucharadita de condimento de chile en polvo
- 1000 g de leche
- 120 g de harina
- 50 g de mantequilla salada
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1435.1 kJ / 343.3 kcal
- Eiwitten
- 15.1 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 22.8 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao al estilo de Soutelo
25 min
Albóndigas de sepia y jamón
1h
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
55 min
Bacalao, patatas y huevos con gratinado de pimientos
1h
Pudin de bacalao
2 godz. 30 min
Bacalao al horno con brócoli
1h 30 min
Menú: Crema de calabacín y verduras. Gratinado de bacalao y patatas paja
1h
Flan de bacalao con piquillos al ajillo
1h
Brazo de bacalao
1h 30 min
Bacalao espiritual
45 min
Pastel de salmón
2h 20min
Bacalao con espinacas y zanahoria
50min