Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 10 g de harina
- 100 g de vino blanco
- 250 g de agua
- ½ pastilla de caldo de pescado
- 200 g de guisantes (frescos o congelados)
- 12 mejillones frescos limpios
- 4 rodajas de congrio gruesas (preferiblemente de la parte abierta, aprox. 800 g)
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1407 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 42.48 g
- Koolhydraten
- 7.77 g
- Vetten
- 15.07 g
- Vezels
- 2.49 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicharros al horno con patatas y pimientos
1h 5 min
Truchas en escabeche
12h 30min
Bacalao con berza y garbanzos
50 min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25 min
Bonito a la riojana
50 min
Congrio y patatas al vapor con tomate rústico
45 min
Congrio a la cerveza
30 min
Palometa con salsa de tomate y pimientos
30 min
Chicharro con aceitunas y alcaparras
40 min
Congrio con garbanzos a la marinera
45 min
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25 min
Bonito encebollado (Cantabria)
1h 10 min