Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 10 g de harina
- 100 g de vino blanco
- 250 g de agua
- ½ pastilla de caldo de pescado
- 200 g de guisantes (frescos o congelados)
- 12 mejillones frescos limpios
- 4 rodajas de congrio gruesas (preferiblemente de la parte abierta, aprox. 800 g)
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1407 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 42.48 g
- Koolhydraten
- 7.77 g
- Vetten
- 15.07 g
- Vezels
- 2.49 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 Min
Centollos con cabrales y sidra
1h
Corvina con ratatouille
45 Min
Bonito a la riojana
50 min
Espárragos blancos frescos gratinados
1h
Palometa con salsa de tomate y pimientos
30min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25min
Besugo con patatas panadera
1h
Congrio y patatas al vapor con tomate rústico
45 Min
Rodaballo en papillote con espárragos
30min
Corvina a la roteña
45 Min