Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de agua
- 3 patatas grandes lavadas con piel (300 g c/u) cortadas por la mitad a lo largo
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 6 dientes de ajo enteros sin pelar
- 350 g de níscalos limpios de tierra (cortados en trozos regulares)
- 2 cucharaditas de sal
- 3 - 4 ramitas de perejil fresco picado (solo las hojas)
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 8 ramitas de romero fresco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1000 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Borrajas con gambas
40min
Oreja a la madrileña (Madrid)
1 Std. 10 Min
Boquerones fritos con gratén de verduras
55min
Tournedós de rape con borrajas y vinagreta de tomate
25 Min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 Min
Vieiras gratinadas con champiñones
45 Min
Níscalos guisados
30 Min
Chupitos de emulsión de escalivada con cocochas
50 Min
Almejas al vapor con salsa de mantequilla
1h
Berenjenas y calabacines marinados
1h 30min
Pierna de cordero lechal asada con piquillos y patatas
1h 40min
Arroz con bogavante
1h