Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de agua
- 3 patatas grandes lavadas con piel (300 g c/u) cortadas por la mitad a lo largo
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 6 dientes de ajo enteros sin pelar
- 350 g de níscalos limpios de tierra (cortados en trozos regulares)
- 2 cucharaditas de sal
- 3 - 4 ramitas de perejil fresco picado (solo las hojas)
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 8 ramitas de romero fresco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1000 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Guisantes con jamón
30 min
Berenjenas rellenas con huevo
1h
Judías verdes con tomate
45 min
Menestra de verduras al estilo de Navarra
1h
Ensalada de pasta con cecina, queso brie y vinagreta de aguacate
25 min
Calamares en su tinta
1h 5min
Champiñones o setas al ajillo
20 min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55 min
Cardo a la cerveza
25 min
Perca asada, compota de tomate y vinagreta de huevas de salmón
30 min
Cochinillo asado con patatas panadera
2 godz. 30 min
Níscalos guisados
30 min