Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de agua
- 3 patatas grandes lavadas con piel (300 g c/u) cortadas por la mitad a lo largo
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 6 dientes de ajo enteros sin pelar
- 350 g de níscalos limpios de tierra (cortados en trozos regulares)
- 2 cucharaditas de sal
- 3 - 4 ramitas de perejil fresco picado (solo las hojas)
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 8 ramitas de romero fresco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1000 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Guisantes con jamón
30 min
Judías verdes con tomate
45 min
Croquetas de otoño con boletus
2h 45 min
Acelgas con patatas
45 min
Revuelto de cebolla confitada y morcilla
25 min
Calamares encebollados
1 godz.
Coles de Bruselas con almejas en salsa verde
30 min
Menestra de verduras al estilo de Navarra
1 godz.
Cangrejos de río en salsa
30 min
Macarrones con alcachofas, jamón y ricota salada
30 min
Mejillones al vapor con salsa picante
45 min
Mejillones zamoranos en salsa picante
30 min