Ensalada de salmorejo, ventresca y pimiento

Ensalada de salmorejo, ventresca y pimiento

4.6 83 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 raciones

Ingrediënten

Salmorejo casero
  • 350 - 400 g de tomates pera bien maduros
  • 1 diente de ajo
  • 100 g de miga de pan blanco
  • 100 g de aceite de oliva virgen extra variedad arbequina
  • 25 g de vinagre de jerez
  • 1 cucharadita de sal
Montaje de la ensalada
  • 4 - 6 pimientos rojos asados en conserva en tiras de 1 cm (aprox. 120 g)
  • 1 lata de ventresca de atún en aceite (aprox. 120 g)
  • 1 aguacate cortado en láminas

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 11.8 g
Calorieën 1749 kJ / 418.5 kcal
Vetten 34 g
Vezels 3.7 g
Koolhydraten 16.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...