Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmorejo casero
- 350 - 400 g de tomates pera bien maduros
- 1 diente de ajo
- 100 g de miga de pan blanco
- 100 g de aceite de oliva virgen extra variedad arbequina
- 25 g de vinagre de jerez
- 1 cucharadita de sal
Montaje de la ensalada
- 4 - 6 pimientos rojos asados en conserva, en tiras de 1 cm (aprox. 120 g)
- 1 lata de ventresca de atún en aceite (aprox. 120 g)
- 1 aguacate cortado en láminas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1749 kJ / 418.5 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 16.4 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada de bacalao con vinagreta de mango
20min
Salpicón de marisco
20min
Ensalada de jamón de York, quesos y aguacate
15min
Ensalada de patata con salmón y aguacate
45min
Huevos poché con pisto de anchoas y aceitunas
45min
Salmorejo de atún ligero
1h 10min
Rollitos de salmón ahumado con vinagreta templada de tomate para dos
10min
Sepia con ensalada de verano (Sepia amb trempó)
15min
Ensalada de bacalao con aliño de mango
30min
Pulpo en salpicón
25min
Ensalada templada de gulas y gambones
20min
Remojón de naranja y bacalao
30min