Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de chalota en trozos
- 60 g de puerro (la parte blanca) en rodajas
- 60 g de zanahorias en trozos
- 120 g de mantequilla
- 2 cucharadas de aceite de oliva
- 1 rodaballo (1500-2000 g) en 8 filetes, sin piel ni espinas
- 3 pellizcos de sal
- 3 pellizcos de pimienta blanca molida
- 1 manojo de espárragos verdes (cortados por la mitad o en trozos si son gruesos)
- 100 - 150 g de uvas blancas (sin pepitas)
- 200 g de vino blanco
- ½ pastilla de caldo de pescado
- 100 g de nata líquida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1157 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 7.4 g
- Vetten
- 21.8 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 148.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 Min
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30min
Rape en salsa de almendras
30min
Lenguado al vapor con salsa de puerro al azafrán
30min
Rape al vapor con salsa verde
20 Min
Popietas de gallo con salsa de mantequilla y limón
20 Min
Bacalao con salsa de mango
30min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40 Min
Rodaballo con patatas panadera
40 Min
Lubina con salsa de trufa
40 Min
Merluza en salsa verde con corazones de alcachofa
25 Min