Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de chalota en trozos
- 60 g de puerro (la parte blanca) en rodajas
- 60 g de zanahorias en trozos
- 120 g de mantequilla
- 2 cucharadas de aceite de oliva
- 1 rodaballo (1500-2000 g) en 8 filetes, sin piel ni espinas
- 3 pellizcos de sal
- 3 pellizcos de pimienta blanca molida
- 1 manojo de espárragos verdes (cortados por la mitad o en trozos si son gruesos)
- 100 - 150 g de uvas blancas (sin pepitas)
- 200 g de vino blanco
- ½ pastilla de caldo de pescado
- 100 g de nata líquida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1157 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 7.4 g
- Vetten
- 21.8 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 148.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
30min
Rodaballo asado a la mediterránea
50min
Lubina al vapor con salsa gribiche
40 min
Dorada con salsa Bercy
35 min
Corvina al vapor con almejas y salsa de almendra
30min
Salmonetes en papillote
25min
Dorada a la plancha con crema de guisantes y tapenade
45min
Bacalao en salsa verde
30min
Rodaballo con patatas panadera
40 min
Rape al estilo de Lekeitio
40 min
Salmón à la nage
30min
Dorada a la veneciana
55min