Rodaballo al vapor con uvas

Rodaballo al vapor con uvas

4.6 16 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
8 raciones

Ingrediënten

  • 30 g de chalota en trozos
  • 60 g de puerro (la parte blanca) en rodajas
  • 60 g de zanahorias en trozos
  • 120 g de mantequilla
  • 2 cucharadas de aceite de oliva
  • 1 rodaballo (1500-2000 g) en 8 filetes, sin piel ni espinas
  • 3 pellizcos de sal
  • 3 pellizcos de pimienta blanca molida
  • 1 manojo de espárragos verdes (cortados por la mitad o en trozos si son gruesos)
  • 100 - 150 g de uvas blancas (sin pepitas)
  • 200 g de vino blanco
  • ½ pastilla de caldo de pescado
  • 100 g de nata líquida

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 148.4 mg
Eiwitten 9.6 g
Calorieën 1157 kJ / 276 kcal
Vetten 21.8 g
Vezels 1.2 g
Verzadigd vet 11.5 g
Koolhydraten 7.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...