Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- 40 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para servir)
- 40 g de chalota
- 1 chile rojo fresco sin las semillas
- 1 diente de ajo
- ½ ramita de romero fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- 250 g de berenjena en dados (2 cm)
- 150 g de tomates pera cortados en dados (1-2 cm)
- 320 g de macarrones
- 2 cucharadita de sal
- 100 g de vino blanco seco
- 250 g de pez espada en dados (2 cm)
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1923 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 22.21 g
- Koolhydraten
- 61.42 g
- Vetten
- 13.95 g
- Vezels
- 6.11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada templada de lentejas, coliflor y judías
30min
Ensalada de arroz, setas y bonito
30min
Pasta "alla Norma"
50min
Fideuá de verduras
40 min
Arroz caldoso con pez espada
40 min
Arroz mediterráneo
35 min
Arroz meloso con verduras
1h
Ensalada de arroz con bacalao y vinagreta de piquillos
30min
Espaguetis integrales con conejo para dos
35 min
Arroz con bacalao, espinacas y judías rojas
25min
Espaguetis con pimientos
1h
Espaguetis con mejillones y chirlas
1h