Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bacalao
- 10 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 100 g de pan duro
- 125 g de aceite de oliva
- 40 g de aceitunas negras
- 600 g de patatas harinosas cortadas en rodajas finas
- 1 - 2 ramitas de romero fresco
- 2 cucharadita sal
- 1000 g de migas de bacalao remojadas y desaladas
- 1000 g de cebolla en trozos
- 20 g de vino blanco
Brócoli y terminación
- 500 g de ramilletes de brócoli
- 2 dientes de ajo
- 30 g aceite de oliva
- 25 g de harina
- 1 cucharadita sal
- 1 pellizco pimienta blanca molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1990 kJ / 476.1 kcal
- Eiwitten
- 29.3 g
- Koolhydraten
- 30.2 g
- Vetten
- 26.4 g
- Vezels
- 6.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao con patatas, huevos, berzas y garbanzos
1h
Bacalao fresco con crema de huevo
30 min
Bacalao, patatas y huevos con gratinado de pimientos
1h
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 min
Pilpil de garbanzos, acelgas y bacalao
1h
Bacalao con salsa de piñones
1h 50min
Bacalao al estilo de Soutelo
25min
Bacalao con espinacas y zanahoria
50 Min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 min
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
30 min