Bacalao a la catalana con pasas y piñones

Bacalao a la catalana con pasas y piñones

4.6 53 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
6 raciones

Ingrediënten

  • 100 g de pasas sin semillas
  • 200 g de aceite de oliva
  • 50 g de piñones
  • 50 g de harina
  • 6 lomos de bacalao desalado (180-200 g c/u)
  • 120 g de cebolla en trozos
  • 5 dientes de ajo
  • 500 g de hojas de espinaca frescas troceadas

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 35.66 g
Calorieën 1695 kJ / 406 kcal
Vetten 20.34 g
Vezels 4.73 g
Koolhydraten 19.96 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...