Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de pasas sin semillas
- 200 g de aceite de oliva
- 50 g de piñones
- 50 g de harina
- 6 lomos de bacalao desalado (180-200 g c/u)
- 120 g de cebolla en trozos
- 5 dientes de ajo
- 500 g de hojas de espinaca frescas troceadas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1695 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 35.66 g
- Koolhydraten
- 19.96 g
- Vetten
- 20.34 g
- Vezels
- 4.73 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rape en salsa de almendras
30 min
Bacalao con chirlas
45 min
Calamares encebollados
1hod.
Bacalao con salsa de almendras
35 min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50 Min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40 Min
Sepia asada y guisantes con jamón
40 Min
Sepia con ratatouille
1hod.
Bacalao Club Ranero
1hod.
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 min
Rape con espárragos a la marinera
30 min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 min