Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar el Varoma)
- 300 g de hojas de espinaca frescas
- 1000 - 1100 g de pescadilla fresca sin piel ni espinas (6 lomos)
- 3 pellizcos de sal
- 100 g de cebolla en gajos
- 250 g de agua
- 1 hoja de laurel seca
- 1 cucharada de arroz salvaje (optioneel)
- 40 g de mantequilla
- 40 g de harina
- 300 g de leche entera
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1299 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 31.49 g
- Koolhydraten
- 10.79 g
- Vetten
- 15.74 g
- Vezels
- 1.94 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45min
Corvina con ratatouille
45min
Lubina en papillote con crema de grelos
45min
Salmonetes en papillote con guarnición de verduras
25min
Menú: Crema de lechuga. Lubina con patatas y salsa de berros
30min
Merluza al vapor de almejas
30min
Congrio y patatas al vapor con tomate rústico
45min
Lenguado al vapor con salsa de puerro al azafrán
30min
Merluza con calabaza y patata
40min
Rape a la jardinera
40min
Salmón à la nage
30min
Merluza con patatas y salsa de tomate para dos
35min