Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar el Varoma)
- 300 g de hojas de espinaca frescas
- 1000 - 1100 g de pescadilla fresca sin piel ni espinas (6 lomos)
- 3 pellizcos de sal
- 100 g de cebolla en gajos
- 250 g de agua
- 1 hoja de laurel seca
- 1 cucharada de arroz salvaje (optioneel)
- 40 g de mantequilla
- 40 g de harina
- 300 g de leche entera
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1299 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 31.49 g
- Koolhydraten
- 10.79 g
- Vetten
- 15.74 g
- Vezels
- 1.94 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lubinas de ración en papillote para dos
30min
Dorada al vapor con verduras agridulces
30min
Merluza al vapor de almejas
30min
Salmón al vapor con verduras
30min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45min
Alcachofas al limón
40min
Merluza con calabaza y patata
40min
Merluza con mayonesa, tomate y judías verdes crujientes
1 godz.
Lubina en papillote con crema de grelos
45min
Rollos de sardina al horno
30min
Merluza en salsa verde con corazones de alcachofa
25min
Lenguado al vapor con verduritas para dos
30min