Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar el Varoma)
- 300 g de hojas de espinaca frescas
- 1000 - 1100 g de pescadilla fresca sin piel ni espinas (6 lomos)
- 3 pellizcos de sal
- 100 g de cebolla en gajos
- 250 g de agua
- 1 hoja de laurel seca
- 1 cucharada de arroz salvaje (optioneel)
- 40 g de mantequilla
- 40 g de harina
- 300 g de leche entera
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1299 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 31.49 g
- Koolhydraten
- 10.79 g
- Vetten
- 15.74 g
- Vezels
- 1.94 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluza con patatas
40 Min
Lubina en papillote con crema de grelos
45 Min
Caballa con pisto de calabacín
30 Min
Vacío de ternera con menestra de verduras
40 Min
Ternera a la jardinera con huevos poché
40 Min
Rape a la jardinera
40 Min
Pez espada con judías verdes y aceitunas
40 Min
Calamares con pisto
45 Min
Merluza con calabaza y patata
40 Min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 Min
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
30 Min
Merluza en salsa verde con corazones de alcachofa
25min