Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 conejo entero (1000-1200 g) cortado en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 4 pellizcos de pimienta negra molida
- 100 g de dados de beicon
- 200 g de cebolla en trozos
- 3 dientes de ajo
- 150 g de vino blanco
- 60 g de mostaza de Dijon
- 150 g de ciruelas pasas sin hueso
-
150
g de champiñones frescos laminados
of 20 - 30 g de boletus deshidratados - 200 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2064 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 35.24 g
- Koolhydraten
- 20.24 g
- Vetten
- 30.02 g
- Vezels
- 7.82 g
Alternatieve recepten
Conejo a las finas hierbas
50min
Conejo en salsa de naranja y tomillo
50min
Conejo con salsa de almendras y patatas al vapor
1 Std.
Conejo picante con cebolla roja y cerveza
45min
Conejo a la mostaza
50min
Conejo a la sidra
1 Std.
Conejo con romesco y piñones
55 min
Conejo al estilo mediterráneo
45min
Conejo con hierbas y cúrcuma
50min
Conejo al chilindrón
1 Std.
Conejo a la cazadora
50min
Conejo al tomillo
45min