Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de judías verdes planas frescas
- 500 g de agua
- 300 g de lomos de bacalao desalado
- 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva virgen extra (y un chorrito para el bacalao)
- 1 pellizco de sal
- 150 g de pimientos rojos asados en conserva cortados en tiras
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 552 kJ / 132 kcal
- Eiwitten
- 11.27 g
- Koolhydraten
- 4.8 g
- Vetten
- 7.53 g
- Vezels
- 2.78 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Judías verdes con champiñones y beicon
30 min
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50 Min
Coliflor al vapor con gulas en vinagreta de pimientos
1h
Acelgas en adobillo
40min
Judías verdes con tomate
45 min
Espinacas con patatas
30 min
Acelgas con patatas
45 min
Acelgas con tomate
30 min
Pez espada con fritada de pimientos verdes para dos
30 min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 min
Ensalada de garbanzos con bacalao y encurtidos
30 min
Tortilla de bacalao y puerros
30 min