Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de judías verdes planas frescas
- 500 g de agua
- 300 g de lomos de bacalao desalado
- 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva virgen extra (y un chorrito para el bacalao)
- 1 pellizco de sal
- 150 g de pimientos rojos asados en conserva cortados en tiras
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 552 kJ / 132 kcal
- Eiwitten
- 11.27 g
- Koolhydraten
- 4.8 g
- Vetten
- 7.53 g
- Vezels
- 2.78 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Berenjenas rellenas de bacalao
1h
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 min
Acelgas con tomate
30 min
Menestra de verduras al estilo de Navarra
1h
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50 min
Bacalao fresco con ajada
30 min
Guisantes con jamón
30 min
Judías verdes con tomate
45 min
Acelgas con patatas
45 min
Bacalao con berza y garbanzos
50 min
Espaguetis de calabacín picantes
30 min
Judías verdes con champiñones y beicon
30 min