Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de pasas sin semillas
- 50 g de vermut rojo
- 30 g de piñones crudos
- 50 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar)
- 40 g de azúcar moreno
- 500 g de cebolleta en juliana
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 300 g de judías verdes frescas cortadas en diagonal en trozos de 1 cm
- 4 lomos de bacalao desalado (aprox. 200 g c/u)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1928 kJ / 461 kcal
- Eiwitten
- 40.94 g
- Koolhydraten
- 29.76 g
- Vetten
- 19.83 g
- Vezels
- 5.79 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao al estilo de Soutelo
25 min
Berenjenas rellenas de bacalao
1h
Bacalao con langostinos
1h
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 min
Bacalao a la catalana con pasas y piñones
45 min
Sepia con ratatouille
1h
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 min
Bacalao mozárabe
50 min
Bacalao con ajetes y pilpil
25 min
Bacalao con coulis de tomate fresco y albahaca para dos
25 min
Bacalao Club Ranero
1h