Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
chalota
of ½ diente de ajo - 30 g de dados de beicon ahumado
- 1 ramita de romero fresco (solo las hojas)
- 40 g de aceite de oliva (y un poco más para servir)
- 600 g de judías blancas cocidas (en conserva), lavadas y escurridas
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 750 g de caldo de pollo
- 200 g de pasta seca (p. ej. tiburones)
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- aceite de oliva para regar
- 30 g de queso parmesano rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1397 kJ / 334 kcal
- Eiwitten
- 13.85 g
- Koolhydraten
- 40.17 g
- Vetten
- 13.15 g
- Vezels
- 6.31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz con beicon, habas y judías verdes
40min
Caracolas con champiñones y garbanzos
20 min
Fideos con verduras
30min
Guiso de judías con salchichas
25 min
Arroz a lo pobre
40min
Lentejas con arroz
40min
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30min
Garbanzos con arroz
35 Min
Arroz con atún
25 min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30min
Sopa de arroz y garbanzos
30min
Garbanzos con fideos y mejillones
20 min