![Bacalao fresco con crema de huevo Bacalao fresco con crema de huevo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/309EDB3A-E43C-4EC2-BA94-373F6916C2CB/Derivates/91AB88F9-D98A-4DB5-8008-798A7FF6F72A.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cebolla en cuartos
- 200 g de pimiento verde en trozos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1000 g de lomo de bacalao fresco salpimentados
- 4 huevos
- 2 cucharadas de pan rallado
- 100 g de leche
- 50 g de queso mozzarella
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1406 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 38.85 g
- Koolhydraten
- 7.75 g
- Vetten
- 16.67 g
- Vezels
- 7.7 g
Alternatieve recepten
Bacalao espiritual
45 min
Filetes rusos de salmón rellenos de gruyère al horno con ensalada
1 Std. 5 Min
Albóndigas de pescado con salsa de limón y huevo
40 min
San jacobo de merluza al vino blanco con berberechos para dos
25 min
Bacalao con salsa de almendras
35 min
Bonito en salsa de sobrasada y tomatitos
30 min
Mero en salsa de cítricos
30 min
Bacalao en salsa verde
30 min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 min
Bacalao con espinacas y zanahoria
50 min
Bacalao al estilo de Soutelo
25 min
Bacalao con salsa de roquefort
25 min