Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g de sal gorda
- 1000 g de sardinas frescas enteras con cabeza, escamas y tripa
- 8 - 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 150 g de aceite de oliva
- 20 g de zumo de limón (el zumo de medio limón)
- 700 g de agua
- 500 g de patatas de guarnición enteras (lavadas con piel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1673 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Merluza al vapor de almejas
30min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45min
Dorada a la sal
35min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Sepia al ajillo
25min
Lubina a la sal con patatas
30min
Sardinas en papillote
25min
Rollos de sardina al horno
30min
Bacalao fresco con ajada
30min
Berberechos al natural con limón
2h 15 min.
Mejillones y almejas con aliño al vapor de perejil
40min
Mejillones al limón
30min